Smart Choice Properties

Соларни зарядни станции
за електрически автомобили

Ако вярвате, че бъдещето на енергетиката е “зелената енергия” и искате да инвестирате в една обещаваща и насочена към бъдещето идея, ние от Smart Choice Properties Ltd. сме тук, за да Ви подкрепим. Можем да изготвима за Вас инвстиционен проект, с прогнози за възвръщаемост и икономическа логика.

Можете да заявите изграждане на соларна станция с включена батерия за съхранение на електроенергия или без батерия. Имайте предвид, че ако инвестирате в соларно зарядно съоръжение без батерия, то възвръщаемостта на инвестицията е изключително кратка: между 2 и 4 год. В случай че изберете да добавите към проекта си средство за съхранение на ел. енергия, тогава срокът би се удължил с около 2 до 3 год (между 4 и 6 год.).

Предлагаме съоръжения с различна мощност: 10 kW, 20 kW, 30 kW, 50 kW, 100 kW…, в зависимост от персоналните потребности и инвестиционни възможности на клиента.

Пускане на видеото

Защо да инвестирате в соларна зарядна станция за електрически автомобил

Ако доскоро поставянето на соларно зарядно устройство в домашни условия или инвестиция в публична зарядна станция се считаше за футуристично решение, то в обозримо бъдеще ще бъде неизбежна необходимост. Бъдете на крачка пред останалите и имплементирайте тази услуга и на вашата локация. Публичните соларни зарядни станции са стъпка напред в посока развитието на електрическата мобилност и не само. Те са съставен елемент от изграждането на едно по-екологично, отговорно и иновативно общество чрез изграждане на зарядната инфраструктура от ново поколение.

Поставянето на соларно зарядно устройство в търговски център, бизнес сграда, ритейл парк, търговски център или бензиностанция вече не е само въпрос на престиж, а е осъзнат акт в полза на енергийно ефективното и устойчиво Бъдеще.

Кой би могъл да се възползва от соларна зарядна станция

за електрически автомобили

Зарядните съоръжения за автомобили са подходящи както за корпоративни среди – публични соларни зарядни станции, така и за частни потребители – зарядни станции за домашно ползване.

Соларни зарядни станции за ЕПС за Бизнеса

От такъв тип инвестиция може да се възползва Бизнеса: бизнес паркове, ритейл паркове, търговски центрове, летища, хотели, индустриални зони. Услугата включва доставка, монтаж и мониторинг на цялостно съоръжение, включително възможност за следене на параметрите на централата в реално време и история на произведената ел енергия. Имате постоянен достъп до данните през мобилно приложение или уеб портал.

Соларни зарядни станции за ЕПС за частни клиенти

Домашните соларни зарядни станции са перфектното решение за всеки собственик на  електрически автомобил. Те са предназначена за поставяне на частен паркинг, гараж или друга площ в близост до дома или работното място. Те се използват от ограничен брой потребители, а ние гарантираме и за безпроблемното им функциониране съвместно с електропреносната мрежа. По този начин, в случай че не разполагате с батерия за съхранение, в месеците, когато слънцегреенето е ограничено, те могат да се зареждат директно от мрежата.

Предимства на соларните станции за автомобили за бизнеса

Налагането на идеята за енергийна ефективност чрез възобновяемите ресурси за електрозахранване поставят Бизнеса пред неизбежната нужда от бърза адаптация към новите енергийни модели. Освен че бъдещето налага скоростна приспособимост към новите тенденции, соларните зарядни съоръжения за ЕПС са огромен скок в развитието на всяка компания, както на ниво репутация, така и на ниво рентабилност. Какви са реалните ползи за бизнеса?

Бърза възвръщаемостта на инвестицията и осигуряване на допълнителен финансов поток - с инсталацията на зарядно съоръжение Вие пестите от разходи за електроенергия за зареждане на ЕПС на Вашите клиенти/служители.

Намалени разходи и подобрена ефективност - електрическите зарядна станции на работното място спестяват разходи за гориво и поддръжка, като допълнително пестят време на служителите в търсене на други опции за зареждане на автомобила.

Социална отговорност - опцията за зареждане на ЕПС на работното място дава ясен сигнал за нивото на култура, модернизация, интегритет и социална отговорност. То е мерило за стъпалото, на което се намира бизнесът по отношение на персоналната и обществена отговорност към по-екологичното бъдеще и намаляването на въглеродния отпечатък.
Грижа за комфорта на служителите - инвестицията в зарядна соларна станция е индикатор за нивото на ангажираност и персонална грижа на работодателя за комфорта и спокойствието на служителите. А служителите, които се чувстват оценени, са по-отговорни и фокусирани върху работните цели и постижения.
Удобство за клиентите - удобството е важен фактор, когато потенциални клиенти Ви посещават на място. Зарядните точки в индустриални зони и  бизнес центровете са привлекателна възможност за всеки да зареди автомобила си докато провежда бизнес разговор например.

Компонентите, които използваме

Оттук можете да свалите подробни технически характеристики на компонентите, които инсталираме в .PDF формат

Инвертори

Контролери

[ Блог ]

Какво ново?

Compare