Smart Choice Properties
[ За компанията ]

Кои сме ние?

Ние сме Smart Choice Properties Ltd. – агенция за недвижими имоти и инвестиционен консултант с дългогодишен успешен опит, и действащи офиси в Лондон, Великобритания и Пловдив, България. Предлагаме както имоти за продажба, така и консултация, изготвяне и пълна реализация на проеки за Соларни Централи на територията на цялата страна.

В продължение на над 10 год. ние помагаме на много частни инвеститори и чуждестранни компании да постигнат своите инвестиционни цели в България. Не спираме да разширяваме портфолиото си с печеливши предложения, съобразени индивидуално с инвестиционен план на конкретния клиент, като целим да останем доверени инвестиционни консултанти и брокери на недвижими имоти.

През последните няколко години в списъка с услугите ни фигурира нещо повече и много по-различно от инвестиция в недвижим имот: инвестиция в Слънчева енергия. Стремим се да популяризираме идеята за „зелена енергия“ и генериране на електричество от възобновяеми източници. Предлагаме иновативни решения в сферата на енергетиката, обвързани с последните световни тенденции. Разполагаме с екипи от високо-квалифицирани и опитни професионалисти, които се грижат за качественото изготвяне и реализация на всеки проект и отговарят за надеждната поддръжка на фотоволтаичните съоръжения. За да задоволим максимално потребностите на своите клиенти, участваме активно във всеки един процес до пълната реализация на проекта:

– Намиране на подходящ, съобразен със законовите изисквания, имот (ако не разполагате с такъв);
– Организиране на оглед и сключване на сделка за покупка за имота;
– Изготвяне на инвестиционен план за соларно съоръжение;
– Изработване на цялостен технически проект за соларната централа;
– Съдействие при необходимост от кредитиране (както от банкови, така и от небанкови финансови институции);
– Съдействие при административните процедури – подготвяне на необходимата документация, получаване на разрешителни и узаконяване на обекта;
– Доставка и монтаж на всички необходими материали (от водещи производители);
– Пълно изграждане на соларната централа;
– Тестване и пускане на съоръжението в експлоатация;
– Поддръжка.

Compare